Добри вести от дълбините на лейбъла Rice & Peas Records , чийто основател е българският продуцент Samity! На 22.06.2020, излиза „Revolution“ – убийствено добър руутс сингъл, с участието на талантливия роден вокалист Irie Bear!

Samity споделя, че основната версия на трака е записана преди повече от две години, и че най-накрая ще види бял свят, за което много се радва. Отделно, колаборацията е специална за Rice & Peas Records, защото обикновено в студиото си Samity не продуцира класическо руутс реге и rub-a-dub.

Изданието ще съдържа общо два музикални трака – вокална версия, както и дъб вариант, които след броени дни ще можете да изтеглите дигитално от линка по-долу.

https://riceandpeasrecords.bandcamp.com/album/revolution

Освен памучно-мекия глас на Irie Bear, който вкарва мелодична и сериозна лирическа линия в песента , в трака своя музикален дълг изпълняват и артистите Цветан Чобанов и Петър Щерев – съответно на сакс и тромбон!

Samity ft. Irie Bear - Revolution

Силно впечатление оставя страхотният арт на това дигиталното издание, който е дело на българския графичен артист Иво Георгиев – вижте още якости в неговия IG и го последвайте!

За финал оставяме още по-хубавата новина, че изданията от Rice & Peas няма да спрат до тук! Samity сподели с екипа на Reggae.bg, че до края на годината можем да очакваме още две, този път физически (винилови) издания с международни артисти, а плочите отново ще бъдат облечени в илюстрациите на Иво!

Hooray for good and classy music! Bravo Samity!