Приятели на регето по света и у нас, с притаен дъх и ускорен сърдечен ритъм Ви съобщаваме, че на 05.06.2020 излиза нов музикален албум от българския реге продуцент Kin Riddimz.

Албумът носи името „HeartQuake“ или иначе казано „СърцеТресение“, а в него взимат участие ямайският изпълнител Junior Morgan и бразилецът Bob Marlon, с които Kin Riddimz вече има два издадени албума през 2019 г.

Новата тава се състой от 6 песни и в една от тях, гост артист е калифорнийския реге артист Ras Biblical, който има уникален и отличителен, стриктно съзнателен и милитаризиран реге стил, и който често е имал възможността да работи съвместно с великия и вече покоен Vaughn Benjamin от MIDNITE.

Kin Riddimz споделя, че е започнал да работи над „HeartQuake“ от средата на 2019, веднага след като завършва албума „Hill Top“ с Junior Morgan и малко преди да започне „Deixa o vento levar“ с бразилеца Bob Marlon.

Освен с „HeartQuake“, който се появява на бял свят след броени дни, Kin Riddimz ни дава повод за още радостни вибрации, като споделя с екипа на Reggae.bg, че до края на 2020, от него можем да очакваме още една ридим компилация и още един музикален албум с нови изпълнители.

Чуйте целия албум в дигиталните платформи тук и си го купете ако ви хареса!

Gwaan Kin Riddimz! Large up yourslef!