Най-старото ежегодно събитие за реге музика у нас THE BIG BIG SUMMER REGGAE ще се случи на 05.07.20 за пореден 17-ти път, като ще включи отново музиканти от сърцето на българската реге сцена!

Организатори на това традиционно и вече знаково за българската реге общност събитие, са пионерите от Zionlionz Reggae Crew, които вече 17 години неизменно следват мисията си да популяризират реге музиката в България! Колекция от плакатите на предходните събития от 2004 до сега, можете да разгледате тук!

05 Юли – Южен Парк 2 – ВХОД СВОБОДЕН!

Тази година реге феста се пада в неделя и ще се проведе на открито и напълно безплатно за публиката в софийския Южен Парк 2! Тази чудесна локация се дължи на това, че BIG BIG SUMMER REGGAE vol. 17 ще бъде част от Топлоцентрала фест – събитие, което отбелязва започването на строителството на дългоочаквания Център за съвременни изкуства Топлоцентрала! Повече за програмта му тук!

И така целият неделен ден (от 13.00 на обед) ще бъде посветен на любимата на много поколения ямайска музика, представена във всичките й измерения – roots reggae, dub, dancehall, ska и jungle.

В програмата ще участват раста артистите NRG_D, Kappa Irie, реге продуцентът с международна известност Kin Riddimz, афро-рага пионера MC Michael, както и селекторите от Zionlionz Reggae Crew.

Parapitek селекта идва за изискан реге сет от Пловдив, а soundsystem майсторът Don D, създател на JFF Soundsystem, ще организира практически уъркшоп за изработване на дъб сирени!

Към кулминацията на вечерта ще можем да чуем световният бийтбокс шампион Skiller в уникално реге комбо с Jahmmi, както и музка на живо от новоизгрялата реге банда Poison Babylon.

Очакваме ви на зелено, в парка – точно където му е мястото на регето – на простор и свобода!

„One Love, One Heart!
Let’s get together and feel alright! „

Robert Nesta Marley

THE BIG BIG SUMMER REGGAE vol. 17 се реализира със съдействието на OCB, Tatratea Bulgaria, Фотонити / Photonity и в рамките на Топлоцентрала фест

Не пропускайте това събитие!

The BIG BIG SUMMER REGGAE vol. 17
Дата: 05 Юли, 2020 г.
Локация: Южен Парк 2
Начало: 13:00
All Ages, FREE

Свързани публикации