Пролет пукна – ние не! Ето че дойде и месец април на 2021-та година, която също се очертава да премине белязана под знака на Ковида. И както е тръгнало да има локдаун след локдаун, няма как да не се ваксинираме при първа възможност с доза позитивни вибрации!

Бар Петък с удоволствие ще осигури терена, като за пръв път дава своята сцена (с ограничен капацитет) за най-зажаднелите и желаещи да се подложат незабавно на поливалентната руутс-дъб инжекция, с марка “Sofia Steppers”, разработена от главния дъб-фармацефт Samity.

Неделна Реге Треска със Sofia Steppers

Да оставим шегата на страна, но за последните 4 години, „Sofia Steppers“ натрупа завидна слава с редица паметни събития проведени в столичния клуб Mixtape 5. А ето че сега, настъпва и по другите култови местенца в столицата.

Tази неделя, 18.04.2021 в Бар Петък, сесията ще бъде без вход и ще чуем, както самия Samity, така и още два големи реге-саунд майстора, а именно Kin Riddimz (номиниран в наградите на Бара тази година, подкрепете го тук) и Don D, операторът и създател на JFF Sound System, която скоро ще ви представим в детайли и в нашия сайт.

Селекторите са повече от категорични, че формулата им действа безотказно и че ще повдигнат имунитета ни до нови висини. Във състава на музикалната си ваксина те залагат не само на добре изпитаните руутс реге ритми, но ще изложат ушите и сърцата ни и на творби не виждали бял свят до момента. Yeah baby!


Не пропускайте това събитие!

Sunday Reggae Fever w/ Sofia Steppers
Дата: 18. Април 2021 г.
Локация: „Бар Петък“
Начало: 18:00 до 23:00
18+