Който не познава и не е чувал реге музиката на Kin Riddimz, значи определено е спал под камък последните 6-7 години! Борката обаче наскоро раздвижви пластовете на реге света и то на континентално ниво, с албумa си HearthQuake! А ето сега пристига и видеото към един от най-силните тракове в тавата!

POSSIBLE WTIH JAH – Kin Riddimz x Bob Marlon x Ras Biblical

Помолихмe Kin Riddimz да ни разкаже мъничко повече за продуцирането на тази прекрасна двуезична песен и се оказа, че историята е повече от интересна. Освен зад музиката, с изненада разбрахме, че Борката е отговорен и за видео монтажа на кадрите получени от два различни края на света.

В края на 2019-та година, Kin Riddimz кани Bob Marlon да бъде част от бъдещ албум и за своя изненада разбира, че Bob вече е поканил за една от песните си и калифорнийския съзнателен реге посланик Ras Biblical, което разбира се само можело да бъде повод за радост.

Първоначално албума трябвало да носи заглавието „Threequency“ и да включва Kin Riddimz, Junior Morgan и Bob Marlon – три артиста, три крайща на света, три честоти – това била първоначалнта концепция за албума. Но кoгато става ясно, че Biblical ще се включи също, Борето бързо взима решение и сменя концепцията. Всичко това се получава много добре, защото активира Kin Riddimz да мисли в друга посока и така намира името на албума си „HeartQuake“, към което после много бързо измисля и цялостната визуална концепция.

И така появата на Biblical в албума доста спомага за цялостното му осъществяване в този вид. В началото на 2021, тримата се разбрат да се заснеме и видео. И да, всичко е възможно с Джа! Борката не си спомня, кой пръв е предложил да се действа, но ето че клипа е вече факт. Bob и Biblical изпяват и заснемат куплетите си там където всеки от тях живее – Biblical в слънчева Калифорния, a Bob Marlon в знойната Бразилия. Kin Riddimz сам прави видео обработката и пуска клипа в мрежата. Видеото вече от няколко дни стремглаво набира популярност и печели сърцата на фнове от 3 различни континтна! Well done, Kin Riddimz!

Кредити на продукцията

Музика: Kin Riddimz
Текст: Bob Marlon, Ras Biblical
Видео обработка: Kin Riddimz

Целия албум „HeartQuake“ тук: https://album.link/bg/i/1516466148

Последвайте артистите в Instagram

https://www.instagram.com/kin_riddimz/​

https://www.instagram.com/bobmarlon_oficial/

https://www.instagram.com/biblicalroots/