Сезонни поздрави, скъпи приятели на реге музиката у нас! Заедно със Social Club Singles Ви каним на 27.12.22 да отпразнуваме Стефанов ден в компанията на: SAMITY и BEATOVEN (гост селектори VINYL ONLY) и хост с микрофона – К KAPPA IRIE! Awoоааah!SAMITY

Специално от K-Jah City a.k.a. Кърджали, с наръч от плочи, пристига любимият по света и у нас – основателят на лейбъла „Rice & Peas Records„! Сами ще се постарае да Ви дари със топлина и много стил в нощта на 27-ми декември! Не пропускайте vintage селекцията му, в която ще има тонове дъб и реге, но и сериозна доза авторска музика и то изрязана на винилови плочи! От върха на стилуса до носа на „Clarks„-овете му, всичко в тази нощ ще е топ-а-топ, а музиката ще бъде изтакана от stricktly big tunes!

Beatoven, Samity & Taiwan MC , 2022 Sofia.

BEATOVEN

В празничния Стефанов ден, с много нови плочи пристига и Бобката a.k.a Бигахед Бийтовена. Не е тежък гангстер, но е добре позната фигура в столичния ъндърграунд. Две от любимите му хоби занимания са скейта и сноубординга, но с годините той се доказва и като сериозен реге любител и колекционер на грамофонни плочи! Хип-хоп, Реге, Дъб и Степърс са само част от жанровете, които той ще забие и с които ще завърти главите и телата ни, в уютната танцова зала на бар Сингълс! Задай му, my selecta!

Don D, Beatoven, Samity & Kappa Irie, 2021 Sofia.

KAPPA IRIE

Раста-реге-фиестите винаги имат в центъра си стойка за микрофон, а около нея е необходимо да има поне един тостер! Не такъв за препечени филийки, а лирическа персона, отговорна за наливането на маслото в огъня! Капата ще се отзове за този дълг и ще се постарае да Ви донесе жежки вибрации за ума, тялото и душата. Съветваме да си пригответе по едно палмово листо вместо ветрило! Температурата ще бъде огин!

Kappa Irie & Samity, 2019 Sofia.

Не пропускайте това събитие!

Selektor’s Choice #1 Seasonal Greetings
Дата: 27 Декември 2022 г.
Локация:  Bar Singles ( Гр. София, бул. България, №1 – НДК, Вход А4 от дясно до пилоните)

Начало: 22:00 ч.
Вход свободен!