Присъединете се към нас на незабравимия концерт в чест на великия Боб Марли в Бар Сингълс, София!

За всички почитатели на реге музиката и фенове на неповторимата музикална легенда Боб Марли, имаме невероятна изненада! На 16.02.2024 в Бар Сингълс в София, ще се проведе уникален концерт в памет на великия музикант.

Събитието ще включва подгряване и афтър парти със селекциите на Дъбак и Masta P6U (Zionlionz Sound), както и живо изпълнение на хитовете на г-н Боби, от невероятните Sen I & The Roots Rocket Band! Reggae.bg ви запозна преди точно година с тях и сега пак на същата дата, те имат удоволствието да ви отведат във вълшебния свят на живата реге музика.

Очаквайте да се потопите в атмосферата на любимите си песни като „Natural Mystic“, „One Love“, „War“ и много други, като на сцената освен бандата ще се качват много и все интересни музикални гости! Очаквайте гост-изпълнения и с доста от познатите ви родни реге артисти: Jahmmi & Bibi Youth, NRG_D & Kappa Irie, както и още изненади!

Но това не е всичко! В рамките на събитието ще бъде представен и трейлърът на предстоящия холивудски филм „One Love“, който ще ви пренесе в специален момент от живота на великия Боб Марли.

Нека заедно се потопим в емблематичните звуци на реге и да отпразнуваме вечното музикално наследство на Боб Марли. Поканете приятели и се присъединете към нас за една незабравима вечер!

За повече информация и предварително закупуване на билети, посетете събитието във Facebook!

Очакваме ви с нетърпение!

Не пропускайте това събитие!

ONE LOVE Bob Marley tribute concert @ bar Singles

Дата: 16 Февруари 2024 г.
Локация:  BAR SINGLES SOFIA ( Гр. София, пл. България №1, вход А3 на НДК )
Начало: 21:00 ч.
Билети: 15лв. – предварително от https://epaygo.bg/3928692908 / 20лв. – на място