Хей приятели на реге музиката, задава се второ издание на „пловдивския реге събор“ –
YEAH MAINA! Reggae Culture Gathering!
Събитието ще се проведе на 7-ми и 8-ми юли 2021, под откритото небе на Младежкия хълм в град Пловдив, като част от фестивала Plovdiv Vibes.

Както и при първото издание, така и във второто, отново ще можете да се насладите на звуците на реге музиката през саморъчно направена саунд система, вдъхновена от първообразите сглобявани на остров Ямайка. Това лято на тепето ще се настани и ще се чуе стакът от колони на High Duty Soundsystem!

През първия от двата дни (07.07), посветени на реге музиката ще ви представим и новата музикална формация, поканена специално за Plovdiv Vibes – Vibe Providerz!

Vibe Providerz е плод от симбиозата зародила се между пловдивския представител на реге културата – селектор Parapitek и софийските ветерани в жанра селектор Unknownman и владеещия ямайската патуа (patois) – Кappa Irie. Тимът ще представи и пилотния си сингъл, една песен своеобразен поздрав за града домакин на събитието, а именно Майна Таун!

Добре дошли сте всички айляци!

Във втория реге ден сме замислили да спретнем Strictly Vinyl Party, за което ще се включи и небезизвестния пловдивски селектор Nearly Dogg! Woof woof!

JAH Bless!

Yеаh Maina! се провежда в рамките на фестивала Plovdiv Vibes, който е част от дългосрочната програма на “Инкубатор” за достъпни културни събития и се осъществява с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година.

Не пропускайте това събитие!

YEAH MAINA! Reggae Culture Gathering!
Дата: 07-08. Юли 2021 г.
Локация:  Plovdiv STAGE PARK (Младежки Хълм, гр. Пловдив)
Начало: 16:20 до ~ 22:00 ч.