Преди 7 години една мечта стана реалност – мечтата на Мирослав Иванов aka Don D Electronics, да има своя собствена саунд система, през която да звучат единствено и само съзнателни послания на крилата на реге и дъб музиката.

Който познава операторът на тази система, знае че той е безкомпромисен и обича да изпива всичко сам до последния детайл. Ето защо всеки, болт, платка и кабел по неговата система са ръчно проектирани и сглобени от него самия. Затова и качеството на звука му няма аналог!

За него музикалната системата е като жив организъм и съответно еволюира с времето и става все по впечатляваща и звуково задоволяваща. Обещаваме ви, скоро да ви запознаем от близо, с човека зад стената от звук наречена JFF, който майстори звукови джаджи за кеф, но определено не го прави на шега!

Заповядайте на 07. 05. 2021 в спортен бар Академията (Кино Арена Запад), където ще се чуе и усети магията на на реге и дъб музиката през JFF SoundSystem, звуковата система специализирана във възпроизвеждането на тежки бас линии. 

Не пропускайте това събитие!

7 Years of DUB with JFF SoundSystem
Дата: 07. Май 2021 г.
Локация: The Academy – Arena Zapad
Начало: 21:45 до –:–
18+